Categories:

Som vanligt så satte man igång streamen på torsdags kvällen även om det blev i delay-mode på youtube för dessförinnan hade blizzards tekniker velat stoppa alla från att köra blackrock foundry instancen pga överbelastade servrar..den har ju aldrig hänt förut, eller..?

Match 1: H2k vs Sk
Kommentar: Sk vinner efter att deras botlane med forgivengre och nrated haft märkvärdigt stora problem mot voidle och hjärnan. Men efter en händelsefattig midgame kan Sk closea matchen med ett par bra rotations/teamfights.

Match 2: Fnatic vs Uol
Kommentar: en väldigt underhållande match, där fnatic får sin förlustfria svit bruten. yellowstar inte lika lyckad idag som tidigare matcher. Unicorns var dock väldigt vältajmade idag och några väldigt fina teamfights gjorde att dem fick kontroll på midgame och kunde sedan pusha för vinsten. värt att notera var att febiven inte dog på hela matchen och trots det förlorade alltså fnatic.

Match 3: Mym vs Elements
Kommentar: kontroll från början till slut av elements. Men det var väntat också för mym är ett av seriens sämsta lag tillsammans med gambit och cw.

Match 4: Roccat vs Giants
Kommentar: Härlig match för mig, jag som tror på roccat denna splitten och har 4 spelare + laget i min fantasy liga. (overpow, nukeduck, vander, jankos) Jag tycker nukeduck är en av ligan bästa midlaners, och att han visat det i ett par matcher nu. Roccat vinner klart, men en del messy fights iaf. Giants har efter en stark inledning scoutats klart verkar det som.

Match 5: Cw vs Gambit
Kommentar: Oj oj oj eller aj aj aj kanske man ska skriva, för vilken underhållande men inte alls välspelad match detta blev. Det var seriens 2 sämsta lag som möttes och efter matchen som Cw till slut lyckades vinna, efter inte bara 1 och 2 throws av Gambit, så kan bara säga en sak om båda dessa lagen. Twitch chat /facepalm emote spamerino…=D

No responses yet

Kommentera