Categories:

Då var det dags för den amerikanska serien att dra igång igen och frågan som många ville ha svar på var om dem nordamerikanska importerna av koreaner skulle börja betala av sig snart?

Match 1: Gravity vs Team Impulse
Kommentar: Gravity har så här långt utav splitten överpresterat imo, och idag kändes det som att verkligheten hade hunnit ikapp dem. Smitevicious och hauntzer var inte direkt lyckade denna dagen, och samtigit så spelade XwX och apollo väldigt väl för Impulse, efter en ganska så velande match, där inget av lagen ville ta tag i matchen innan Team Impulse’s mycket bättre mechaniska spelare kunde bärga segern.

Match 2: Cloud 9 vs Team 8
Kommentar: Cloud 9 som haft det jobbigt så här långt utav splitten, speciellt deras shotcaller Hai, var idag tillbaka till det normala cloud 9 som dominerar från start till slut. Det var en tillsynas vinst redan i champ select screenen där man hade kassadin, maokai + annie som hardengage vs team 8’s double adc setup utan någon som helst chans att stoppa cloud 9’s mobila champs.

Match 3: Dig vs TSM
Kommentar: Blev precis lika ensidig som matchen var på förhand. TSM väljer en long range siege comp där bjergsen’s xerath är totalt ohotad och kan bara slugga iväg sina missiler om och om igen med bjergsens super aim. Dignitas med nya junglaren cloudnguyen, är ett lag i spillror atm. Helt klart en given kandidat till 10e platsen denna splitten i NA.

Match 4: TL vs TC
Kommentar: Då var det dags för piglet att börja visa varför han är världsmästare i LoL, och det var med en stark laneingphase med vayne som han utan något hot fick free farma och sen var matchen mer eller mindre slut. Team Coast bara kunde titta på när den mycket starkare lategame compen ifrån Team Liquid bara farmade upp i 20 minuter innan dem lekte hem segern.

Match 5: Winterfox vs CLG
Kommentar: Clg visar att dem är att räkna med denna splitten utav lcs. Jag hävdar att dem vinner samtliga 3 lanes och då är det lätt att spela league of legends. Som vanligt är det botlanen med Doublelift och Aphromoo som visar vägen, genom att dominera botlanen mot min fantasy spelare Altec som tyvärr inte har fått in sin support i laget än, utan får spela med reserven Gleeb fortfarande. Nåja Grattis till clg dem vinner rättvist.

No responses yet

Kommentera