Categories:

Match 1: Cloud 9 vs Team Coast
Kommentar: Team coast försöker tower divea balls 3vs1 men det blir en katastrofal dive som slutar i att balls får first blood, double buffs och kan fortsätta farma. Sedan var i stort sett denna matchen slut, för det gjorde att Coast toplaner kom efter och att deras duo lane oxå tappade massa farm och när man har 2 lanes totalt zonade så passa tidigt i matchen så vet man att det kommer sluta illa. Cloud 9 stängde sedan matchen ganska snabbt och det var bara några få tillfällen som dem blev fångade ur positionen och gav upp några onödiga deaths. SÅ ensidigt så ensidigt..

Match 2: CLG vs Gravity
En relativt välspelad match ganska länge in i den, där CLG med hjälp av vision bait kring mitten/baronen, kan fånga saintvicious och sedan få någon extra kill därefter och när dem sedan får baronen så handlar det mest bara om att poka ner tornen, disengagea när Gravity går in och sedan kitea runt och göra damage samtidigt. Så när tillslut gravity tvingades gå på för att basen höll på att gå ner så var det redan för sent och links ezreal kunde slutföra legendary statusen med 10-1-x i kills/deaths. Ska bli riktigt skoj att se nästa veckans CLG vs TSM match. I can’t wait!

Match 3: Team Liquid vs Team Dignitas
Kommentar: Dagens skräll i LCS där Dignitas vinner relativt enkelt mot Liquid. Jag vet inte vad som är problemet i liquid atm, men deras pick och ban phase var inte speciellt bra, den saken var klar. CoreJJ och Kiwikid > piglet och xspecial. Vem hade trott det på förhand?

Match 4: Team 8 vs Winterfox
kommentar: team 8 med en tidig jungle invade, fick helios’s lee sin att komma långt efter i starten, och detta fick en snowballande effekt på hela matchen som winterfox sedan aldrig kunde komma tillbaka ifrån. Bra spelat av team 8 dock som visar att dem inte är rädda för några och har en väldigt underhållande spelstil med aggressiva lanes och vill slåss hela tiden.

Match 5: TSM vs Team Impulse
Kommentar: Typisk TSM vinst, efter att bjergsen visar varför han är en av dem allra bästa midlaners i världen, han vinner duellen mot XWX, (ahri vs yasuo) och i nuläget så räcker det att TSM vinner 1 lane så vet dem hur dem ska föra över det övertaget till dem andra lanesen. TSM ser mycket stabila ut för tillfället och som sagt det kommer bli en spännande match nästa helg mot clg som jag verkligen ser fram emot.

Det var allt för denna helgen men jag återkommer med nya kommentarer i vecka 4 av LCS.

No responses yet

Kommentera