Categories:

Dagens omgång av matcher såg ut på följande sätt:

Match 1: H2k vs Roccat
Kommentar: Jag anser att en supersvag early game som vanligt kostar roccat matchen, men den som jag mest tycker förlorar den åt dem är Overpow. Jag vet inte vad det är, men han verkar inte förstå alla matchups så bra och när han kommer så långt efter som maokai vs gnar att gnar kan döda dig i en 1v2 med hjälp av lee sin då vet man att man har spelat dåligt. Jag ger ett stort plus till Odoamne och resten vill jag glömma från denna matchen.

Match 2: SK vs Giants
Kommentar: En väldigt jämn match väldigt länge där SK tillslut bevisar att gammal är äldst och går upp i en 8-0 winning streak. I SK var det ingen som stod ut, men jag tycker att freddy är som vanligt en mycket stabil top och är sällan dålig, och han var klart mer impactful med sin Azir än vad giants motsvarighet var.

Match 3: Gambit vs Elements
Kommentar: En match som visade en oerhörd dålig shotcalling enligt mig, och jag vet inte vad det är med Elements, men dem verkar bara bry sig om att spela spelet med minions och fullständigt har glömt bort att slåss om inte alla waves är där dem vill. Detta leder bara till att ingenting händer och när motståndarna tillslut flankar dem från alla håll, efter att ha pushat upp i mot mid inhib tornet i 2 minuter, så känns det lite som att dem inte har modet att pusha in och då händer det som brukar hända när man blir flankade, nämligen att det blir oreda och alla flyr åt olika håll och dör 1 efter 1. Och det var precis så som skedde när Diamonds Nidalee. sprang runt och kastade spjut och gjorde lite som han ville mot elements oförmåga att gå all-in.
Det finns mycket att jobba på för elements den saken är klar, och när wickd inte spelar irelia så känns dem klart mycket sämre än de bästa lagen i LCS.

Match 4: CW vs Fnatic
Kommentar: CW som jag tycker är ett skitlag i LCS, ligger efter denna matchen på övre halvan i tabellen, hur är det möjligt? Jag får väll säga att visst, Sören och Freeze är OK spelare och har spelat bättre än vad jag förväntat mig, men Youngbuck och Airwaks är inga spelare som tillhör top 5 ens i sina roller så hur CW kan vinna mot fnatic är för mig väldigt underligt. Men med en bra early game plan, och att få en tidig guld ledning kan visa sig räcka många gånger i LCS, och så var fallet även i denna matchen. Det ska dock sägas att med en så stor ledning CW hade, var det väldigt nära Fnatic kunde vinna matchen, dem var i stort sett jämnsides inför sista drakfighten, där CW lyckades med en riktigt bra teamfight att mosa Fnatic och det var nog mer tillfällighet än skicklighet i det fallet, för dessförinnan hade fnatic med mycket större guld underläge vunnit flera teamfights gång på gång och det var mest tur tror jag hur den sista teamfighten gick, för 20 sekunder tidigare såg dem nästan ut att dö igen, innan jarvan recallade och kom tillbaka från fontänen i ryggen på fnatic och på så vis kunde dem shotcalla att gå in från båda hållen och överrumpla fnatic. Nåja att CW kommer ligga kvar på övrehalvan tror jag inte på, men vi får se.

Match 5: MYM vs UoL
Kommentar: Visst vinner Unicorns, men det var MyM som sakta började komma tillbaka i matchen, och med en starkare late-game komposition så blev det lite ett spel mot klockan för UoL som kunde slå ut alla 3 inhibs vid samma tillfälle och sedan låta ”winnionsen” översvämma MyM till den punkten att det inte gick att rädda basen. Men det var en rätt bra match iaf av båda lagen.

No responses yet

Kommentera