Categories:

YES! Då var det dags för den viktigaste splitten av året, nämligen sommarsplitten.
Vinnaren här får ju 1 direktplats till worlds, samt att det lag som samlat ihop flest poäng i totalen av vår+sommar, kommer få den 2a platsen och sen kommer det spelas en turnering bland dem bästa kvarvarande lagen om den sista och 3:e platsen till Worlds senare i höst.

Har som vanligt ett draftat lag i en fantasy liga med mina polare som man kan följa här: http://fantasy.eune.lolesports.com/en-PL/league/745640

Mitt fantasy lag: Finn fem fel

Top: Zionspartan, CLG – Kanske NAs bästa toplaner i mina ögon, riktigt bra i 1v1 och har en spelstil som faller mig i smaken.
Jungler: Kikis, UOL – Jag kanske inte tycker det är den bästa junglaren i EU, men han är iaf på den övre halvan utan tvekan. Fick ta det som lämnades kvar =D
Mid: Febiven, Fnatic – Mitt första pick, jag tycker febiven är världsklass, kan man döda faker i 1v1 så behöver man inte skämmas och det behöver febiven verkligen inte göra.
ADC: Doublelift, CLG – Jag fick ta det bästa som fanns kvar på ADC platsen, så det fick bli d-lift. När han har motivationen så är han definitivt top 2 i NA.
Sup: Aphromoo, CLG – Jag gillar aphromoo, när han är som bäst, så krossar han och d-lift vilken botlane duo som helst i NA. Får hoppas det är CLG’s Sommar 2015 =D.
6e: Incarnation, C9 – Jag chansar på att incarnation kommer få fina poäng denna splitten. Jag tycker rookies brukar generellt göra bra ifrån sig första splitten så får hoppas det stämmer här.
Laget: CounterLogic Gaming – Har man 3 ClG spelare redan så får man ju ta laget också.

Bänkspelarna: Altec, Quas, Hylissang – Helt okey bänk får jag säga, Kan nog bli ett trippelbyte ifall mina clg spelare har svåra matcher den veckan…

Om jag ska tippa top 3 i varje region så tror jag på följande lag:

EU: Fnatic, H2K och Origen
NA: C9, Team Liquid och TiP.
Korea: SkT, CJ Entus, KT Rolster
Kina: EDG, Invictus gaming, OMG

Återstår att se hur mycket league of legends man kan och om RNG-Jesus är på sin sida över kommande 10 veckor + slutspel =D. Låt splitten börja !

One response

Kommentera